Nyitott Világ Fejlesztő Iskola

Bakony Erdei Szállás

FEDEZD FEL A BAKONY CSODÁIT! Válassz úti célt, böngéssz a bakonyi látnivalók között! Keress programlehetőséget, szállást és vendéglátóhelyet a weboldalán! Aktuális Kövesd a Csodálatos Bakonyt a közösségi médiában!

Huszárokelőpuszta | Bakonyerdő

  • Hotel Szépalma és Ménesbirtok
  • Bakony erdei szálláshelyek
  • Időtlen szerelem sorozat
  • Ősz a Bakonyban

Bakonyi Erdei Lak Bakonycsernye - Szallas.hu

Bakonyi Kisbetyár Erdészeti Erdei Iskola • Hostel / ifjúsági szállás » ...

Honnan a név, Huszárokelőpuszta? Huszáros évszázadainkban Bécstől, Győrtől, Pápán át az Öreg-Bakony lábáig a kísérő huszárok a hintók és kocsik mögött poroszkáltak, hogy ne verjék a port az utasok szemébe. Mielőtt viszont a Bakony lábánál behatoltak volna Sobri Jóskáék, a bakonyi betyárok felségterületére, a pusztai pihenő után elhangzott a parancs: "Huszárok! Előre! " Szállás (7 szoba, 35 férőhely) 2 db 4 fős szoba 3 db 5 fős szoba 1 db 6 fős szoba 1 db 8 fős szoba Adottságok minden szobához saját fürdőszoba közös, jól felszerelt konyha erdei iskolai tematikus tanterem a természet megismerését elősegítő szemléltető eszközökkel erdei játszótér kültéri sportpálya Szolgáltatások: wifi előzetes egyeztetéssel étkeztetés kérhető túravezetés erdei iskolai foglalkozások igény szerint kézműves foglalkozások (nemezelés, kenyérsütés, szövés-fonás, fafaragás) oktatáshoz szükséges felszerelések sporteszközök (asztalitenisz, tenisz stb. ) kispályás focipálya, kosárlabdapálya grillezési lehetőség, bográcshely, nyársalási lehetőség, kemence lovaglási lehetőség a szálláshely közelében kemence használati lehetőség Látnivalók a környéken: A szállás közelében délre induló Hubertlaki Tanösvény sok információt és érdekességet tartogat a környék élővilágáról, az erdészek munkájáról, valamint természetes és épített környezetünkről.

Hotel Szépalma és Ménesbirtok

A leghasznosabb hozzászólás részletes, és segít másoknak a jobb döntéshozatalban. Kérjük, tartózkodjon a személyes, politikai, világnézeti vagy vallási megnyilvánulásoktól. A reklámjellegű tartalmakat eltávolítjuk, továbbá a szolgáltatásaival kapcsolatos ügyeket átirányítjuk vagy a partner-, vagy az ügyfélszolgálatunkhoz. Kérjük, minden nyelven kerülje a káromkodást vagy az azt sugalló, leleményes írásmódokat. Tilos mindennemű gyűlölködő, diszkrimináló, fenyegető, nyíltan szexuális vagy erőszakos tartalmú, törvénytelen tevékenységre buzdító hozzászólás vagy tartalom megosztása. Tartsa tiszteletben mások személyes adatait. A mindent megtesz, hogy elrejtse az e-mail címeket, telefonszámokat, weboldal címeket, közösségi médiás fiókokat és hasonló adatokat. A semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a kérdésekért és válaszokért. A közvetítői szerepet tölt be (hitelesítési kötelezettség nélkül), és nem szerzője a hozzászólásoknak és a válaszoknak. A saját megítélés alapján módosíthatja, törölheti vagy egyéb módon megváltoztathatja ezeket az irányelveket.

Erdei szállás bakony

bakony erdei szálláshelyek a következő városban