Nyitott Világ Fejlesztő Iskola

Fekete Párduc Kecskeméten – Kecskeméten És Ballószögön Is Látni Vélték A Fekete Párducot - Legfrissebb Hírek, Információk És Összefoglalók Minden Percben

Azt is elmondták, hogy egy nagy testű kutya lábnyomait találták meg a helyszínen. "Továbbra is készenlétben állunk, ha riasztás van, a rendőrséggel együttműködve ellenőrizzük a jelzést" – nyilatkozta a lapnak Tokovics Tamás. A kecskeméti polgármester közleménye az ügyben Jelzést kaptam arról, hogy elképzelhető, hogy a Kiskunhalason elszabadult feketepárduc Kecskemétig jutott. A Vadaskert munkatársai a rendőrséggel és állatorvossal együttműködve minden olyan helyszínt megkeresnek, ahonnan eddig jelzés érkezett, hogy látták a fekete párducot. Így arra kérem a lakosságot, hogy bármilyen információval rendelkeznek, azt a Vadaskert igazgatója, Tokovics Tamás számára jelezzék 06306992136-os telefonszámon. " Borítókép:

Kecskeméten láthatták a halasi párducot

Ők is keresik a nagymacskát– írja a Mandiner. Beszéltek a szemtanúval, megvizsgálták a fotókat is, ez alapján nem tartják valószínűnek, hogy a Kiskunhalason látott párduc jutott el Kecskemétig, de nem is zárhatják ki teljes bizonyossággal. Azt is elmondták, hogy egy nagy testű kutya lábnyomait találták meg a helyszínen. Továbbra is készenlétben állunk, ha riasztás van, a rendőrséggel együttműködve ellenőrizzük a jelzést – nyilatkozta a lapnak Tokovics Tamás. A kecskeméti polgármester közleménye az ügyben: "Jelzést kaptam arról, hogy elképzelhető, hogy a Kiskunhalason elszabadult fekete párduc Kecskemétig jutott. A vadaskert munkatársai a rendőrséggel és állatorvossal együttműködve minden olyan helyszínt megkeresnek, ahonnan eddig jelzés érkezett, hogy látták a fekete párducot. Így arra kérem a lakosságot, hogy bármilyen információval rendelkeznek, azt a vadaskert igazgatója, Tokovics Tamás számára jelezzék a +36-30/699-2136-os telefonszámon. " Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el. Borítókép: A párduc (Fotó:)

Fekete párducot láttak Tiszatenyőn

Kecskeméten kószál a halasi fekete párduc? - Videóval | kecskemetilapok.hu

  • Pánik Kecskeméten! Újra látni vélték a fekete párducot, a rendőrség lezárta a környéket | BudaPestkörnyéke.hu
  • Kecskeméten láthatták a kiskunhalasi fekete párducot | szmo.hu
  • Dennis a komisz 2 teljes film magyarul videa

Kecskeméten láthatták a kiskunhalasi fekete párducot - Hírnavigátor

Információik szerint a Wéber kanyarban ugrott át egy busz előtt. (A fotó a nagymacska kiskunhalasi felbukkanásakor készült)

Újabb fordulat a rejtélyes fekete párduc ügyében - Infostart.hu

fekete párduc kecskemét

Szerda délután a kecskeméti Gábor Dénes utca közelében vették észre a párducot - írja a Blikk. Az állatot a Ritz üzem egyik dolgozója vette észre, és vélhetőleg azonos a december 8-án, Kiskunhalason észlelt fekete párduccal. A rendőrség több járőrautót is a helyszínre küldött, a környéket pedig elzárták. A Ritz üzemhez kiérkeztek a Kecskeméti Vadaskert szakemberei is. A úgy tudja, hogy az állat az M5-ös autópálya irányába ment. Nem sokkal később Tokovics Tamás, a Kecskeméti Vadaskert igazgatója elmondta a, hogy bár láttak nyomokat, amik egy nagytestű állaté lehetnek, de véleményük szerint, valószínűleg azok inkább egy kutyától származnak, nem pedig egy fekete párductól. "Megnéztük a helyszínen készült fotókat, bejártuk azt a terület is, ahol a fotó készült, de nem találtuk nyomát a macskának és a fotók alapján kevésbé beazonosítható az állat, így valószínűleg nem a Halason látott párducot látták Kecskeméten. A rendőrséggel egyeztettünk a helyszínen, ők sem találtak a nagymacskára utaló nyomokat" - idézték a szakember szavait.

A rendőrség átfésüli a környéket, a helyszínre mentek a Kecskeméti Vadaskert szakemberei is. A kecskeméti Gábor Dénes utca környékén láthatta egy férfi a másfél héttel ezelőtt Kiskunhalason felbukkant fekete párducot - írja a Hírö. A szemtanú azt mondta a lapnak, hogy először csak egy mozgó fekete foltra lett figyelmes, azt hitte egy őz vagy egy kutya. Aztán elővette a nagyteljesítményű fényképezőgépét, és ráközelített. "Akkor láttam, hogy valószínűleg a párduc járkál erre" – mondta. A férfi szerint az M5-ös autópálya felé haladt az állat. A rendőrséget is értesítette, akik a Hírösnek azt mondták, hogy több egységük is a Homokbánya városrésznél van, alaposan átfésülik a környéket. A helyszínen vannak a Kecskeméti Vadaskert szakemberei. A lap szerint megvizsgálták a fotókat is, ez alapján nem tartják valószínűnek, hogy a Kiskunhalason látott párduc jutott el Kecskemétig. A helyszínen egy nagytestű kutya nyomait találták meg. A lap szerint szerdán Ballószögön is látni vélték a párducot.

Frissítés! Ballószögön is látni vélték a fekete párducot. Információink szerint a Wéber kanyarban ugrott át egy busz előtt. Korábban írtuk: Nyilatkozott hírportálunknak Ugrina Csaba, aki a Gábor Dénes utcán található Ritz üzemében dolgozik. Innen vette észre a fűben lopakodó nagymacskát. – Először csak egy mozgó fekete foltra lettem figyelmes, azt hittem egy őz vagy egy kutya lehet. Aztán elővettem egy nagy teljesítményű fényképezőt, és ráközelítettem. Akkor láttam, hogy valószínűleg a párduc járkál erre – mondta Csaba. Azt is hozzátette, hogy az M5-ös felé haladt a párduc. Ugrina Csaba azonnal értesítette a rendőrséget, gyorsan ki is érkeztek a helyszínre. Horváth Erika rendőrségi sajtóreferenstől megtudtuk, hogy több egységük is a Homokbányán van, alaposan átfésülik a környéket. A helyszínen vannak a Kecskeméti Vadaskert szakemberei: Tarjányi Antal állatgondozó és Tokovics Tamás igazgató is. Ők is keresik a nagymacskát. A helyszínen vannak a Kecskeméti Vadaskert szakemberei: Tarjányi Antal állatgondozó és Tokovics Tamás igazgató is.
  1. Neves fali dekoráció auto
  2. Ikea franciaágy 160x200 mattress
  3. Spotify letöltés mp3 player