Nyitott Világ Fejlesztő Iskola

Adidas Originals Férfi Cipő

38 990 Ft 33 990 Ft Kezdete: 2021. 04. 30 A készlet erejéig! adidas Originals Női JI Won Choi X Olivia Oblanc Superstar Cipő Szín: Fehér / Fekete Részletek Termék leírás: Az adidas Originals edző párnázott bőr socklinerrel és gumihéjjal a maximális kényelem érdekében. Ji Won Choi és Olivia Oblanc közreműködésével ezek a trénerek puszta fedőrétegeket és tépőzárat tartalmaznak nyomtatott kivitelben a női történelem hónapjára. Textil és szintetikus felsőrész. Bőr és textil bélés. Csipke rögzítés. Tépőzáras csipke fedél. Párnázott talpbetét. Párnázott boka és nyelv. Varrott gumitalp és héjujj. Adatok Gyártó Adidas Originals Termék név id adidas Originals Női JI Won Choi X Olivia Oblanc Superstar Cipő MANUFACTURER DELIVERY_DATE 2 - 12 munkanap Vélemények Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Adidas - Ingyenes Kiszállítás | SPARTOO.HU !

Csak jelezd ügyfélszolgálatunknak a visszaküldési szándékodat és mi visszaszállítjuk, majd visszatérítjük a vételárat. 360 napos visszavásárlási garancia Örülök érdeklődésednek, a 360 napos visszavásárlási garanciát választva, kérdés nélkül visszaküldheted a terméket, melyet a megvásárolt áron térítünk vissza 360 napig. Névnap, karácsony, vagy más váratlan esemény megnyugtató megoldása. Fontos! Csak új állapotú, eredeti címkével, dobozzal rendelkező termékre használható ez a szolgáltatásunk 360 napig. A terméket vissza juttatását követően térítjük vissza.

Inverz prémium szolgáltatásunkról Nem jó a megrendelt méret? Túl kicsi, vagy túl nagy? Semmi gond, lépj be a saját adatok menüpontba és igényeld az inverz prémium csomagcserét. Neked eztán már semmi dolgod nincs, csakhogy holnap a gondosan becsomagolt terméket kicseréld a futárral. Ehhez nincs másra szükséged, mint az eredeti csomagolásra egy ragasztószallagra és egy ollóra. Ügyelj a helyes csomagolásra, mert lehet másnak épp ez lesz az álma és senki sem szeretné, hogy sérülten érkezzen meg a termék. Extra szolgáltatásaink Amennyiben a termék vagy mérete nem megfelelő, kézbesítést követően 24 órán belül jelezni kell, és másnapra küldjük a csere terméket, díjmentesen. A termékcsere biztonság díja csak egyszeri cserére jogosít, visszaküldésre nem. Elállás esetén ez nem egy visszatérítendő költség. (Nem tévesztendő össze a 14 napos elállás jogával. ) az minden esetben megillet. Visszaszállítjuk garancia Kényelmi szolgáltatásunkat mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a teljes körű kiszolgálást és nyugalmat.

Partner termék Az eladó által megadott ár 42 627 Ft Információk -további 10% kedvezmény ezen termékre a Spartoo Premium szolgáltatással, azaz 4 263 Ft további engedmény A termék értékesítése és kiszállítása a következő partner által történik: TAKEMORE Termék referencia: 20738677 Egyéb elérhető színek: Leírás Adidas Terrex Swift Solo Méretinformációk Méretinformáció: A szokásos méretét válassza. Méretkalauz A értékesített ruházatok mérete a következő méretezéseknek felelnek meg. Egyes márkáknál lehetnek nüansznyi eltérések, de ezt az általános útmutatót bátran használhatja. Hogyan állapítsa meg méretét? 1) Mellbőség: a legerősebb ponton vízszintesen mérendő. 2) Derékbőség: a törzs legkeskenyebb részén mérendő. 3) Medencebőség: a csípő körül, a legerősebb ponton mérendő. 4) Lábszár hossza: belül a comb tetejétől a lábszár aljáig mérendő. 5) Lábfej hossza: a saroktól a nagylábujj hegyéig mérendő.

Women

adidas Originals férfi Superstar 2 cipő - PoloCafe Világ már Kezdete: 2021. 04. 30 A készlet erejéig! adidas Originals férfi Superstar 2 cipő Szín: Fekete / Fehér Anyaga: Bőr Textil és szintetikus Neme: Férfi A PoloCafe világmárkákat árul, Adidas Originals, Quiksilver, Under Armour, Fred Perry, Helly Hansen, Timberland és még sok más világmárka, elérhető, akciós áron. A megrendelés után a terméket 4-12 munkanap átfutási idővel szállítjuk, a terméktől függően, kérem ezt vegye figyelembe rendelése során. Szállítási díj: min. 1 300. -Ft. Csere esetén a megrendelőt terheli a szállítási költség, ami minden esetben min. -Ft! 25000. -Ft FELETT A SZÁLLÍTÁS DÍJTALAN!! Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 12 Ingyenes házhozszállítás 11 10 2 5 Adidas cipő 39 1/3 Állapot: használt Termék helye: Somogy megye Hirdetés vége: 2022/04/23 14:16:06 8 6 Adidas Gazelle 45-ös Hirdetés vége: 2022/04/15 23:55:46 Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka

  1. Az elet koerforgasa konyv online
  2. E onkormanyzat gov hu jintao
  3. Adidas Continental 80 sportcipők kedvezményes kuponnal | 10 darab - GLAMI.hu
  4. Adidas originals férfi cipő 3
  5. Adidas originals férfi cipő boost
  6. Adidas cipő férfi - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  7. Adidas originals férfi cipő 2
  8. #vegyélhazait – És varázsolj téli hangulatot azzal otthonodba
  9. Eladó autó szombathely magánszemélytől renault megane
  10. Adidas originals férfi cipo
adidas originals férfi cipő women