Nyitott Világ Fejlesztő Iskola

Mikro Hifi Szekszárd

  • Mikro hifi szekszárd - Arany Oldalak
  • Mikro hifi szekszárd tube
  • Mikro hifi szekszárd 3

Samsung Szerviz Plaza Ekron Elektronikai Kft. Az EKRON Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 1992-ben alakult Szekszárdon. Elektronikával és ehhez kapcsolódó hálózatépítési rendszerek tervezésével, kivitelezésével és javítással illetve kiemelten a Samsung és Electrolux termékek kis és nagykereskedelmi értékesítésével és észervizelésével foglalkozunk. Ügyfélszolgálati irodánk a hét minden munkanapján biztosítja az ügyfelek számára a hibabejelentést, tájékoztatást a termékkel és a szervizeléssel kapcsolatban. Fő feladatunknak tekintjük, hogy cégünk még inkább környezettudatos és "zöldebb", valamint olyan méltó központja legyen a régiónak, amely megvalósítója a megújuló energiákon alapuló technológiák felhasználását. Legújabb tevékenységi körünk közé a napenergiát hasznosító napelem és napkollektor rendszerek tervezése, telepítése, valamint a korszerű LED-es világítástechnika és biztonsági kamerarendszerek népszerűsítése, szállodai rendszerek komplett kivitelezése, -antenna, -reach server, -smart signage, Mindig Tv ajánlásával.

Frissítve: március 31, 2022 Nyitvatartás A legközelebbi nyitásig: 1 nap 19 óra 10 perc péntek Nagypéntek A nyitvatartás változhat Közelgő ünnepek Húsvét vasárnap április 17, 2022 Zárva Húsvéthétfő április 18, 2022 08:30 - 17:00 A nyitvatartás változhat Munka Ünnepe május 1, 2022 Vélemény írása Cylexen Regisztrálja Vállalkozását Ingyenesen! Regisztráljon most és növelje bevételeit a Firmania és a Cylex segítségével! Ehhez hasonlóak a közelben A legközelebbi nyitásig: 1 nap 19 óra 40 perc Tinódi Utca 8, Szekszárd, Tolna, 7100 A legközelebbi nyitásig: 5 nap Mátyás Király Utca 6, Szekszárd, Tolna, 7100 Mátyás K. U. 6-8., Korvin Üzletház, Szekszárd, Tolna, 7100 A legközelebbi nyitásig: 1 nap 18 óra 40 perc Széchenyi Utca 18-20, K&H fiók, Szekszárd, Tolna, 7100 Kiskorzó Tér 3, Szekszárd, Tolna, 7100 A legközelebbi nyitásig: 1 nap 17 óra 40 perc Széchenyi Utca 11-13, Szekszárd, Tolna, 7100 Széchenyi Utca 30., Szekszárd, Tolna, 7100 Kölcsey Lakótelep 27, Szekszárd, Tolna, 7100 Táncsics Mihály Utca 2, Szekszárd, Tolna, 7100 Széchenyi utca 37-39, Szekszárd, Tolna, 7100 Rákóczi U.

mikro-hifi szekszárd - Telefonkönyv Telefonkönyv mikro-hifi szekszárd Összesen 3 cég Samsung Szerviz Plaza Ekron Elektronikai Kft. Az EKRON Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 1992-ben alakult Szekszárdon. Elektronikával és ehhez kapcsolódó hálózatépítési rendszerek tervezésével, kivitelezésével és javítással illetve kiemelten a Samsung és Electrolux termékek kis és nagykereskedelmi értékesítésével és észervizelésével foglalkozunk. Ügyfélszolgálati irodánk a hét minden munkanapján biztosítja az ügyfelek számára a hibabejelentést, tájékoztatást a termékkel és a szervizeléssel kapcsolatban. Fő feladatunknak tekintjük, hogy cégünk még inkább környezettudatos és "zöldebb", valamint olyan méltó központja legyen a régiónak, amely megvalósítója a megújuló energiákon alapuló technológiák felhasználását. Legújabb tevékenységi körünk közé a napenergiát hasznosító napelem és napkollektor rendszerek tervezése, telepítése, valamint a korszerű LED-es világítástechnika és biztonsági kamerarendszerek népszerűsítése, szállodai rendszerek komplett kivitelezése, -antenna, -reach server, -smart signage, Mindig Tv ajánlásával.

Szállás a közelben 1 Szüret Vendégház Szekszárd A Szüret Vendégház Szekszárd ősi, történelmi borvidékén, a Bottyán-hegy észak-keleti... 2 Belvárosi Széchenyi Apartman Szekszárd BELVÁROSI SZÉCHENYI APARTMAN: A Belvárosi Széchenyí Apartman Tolna megye székhelyén,... 3 Belvárosi Vendégház Szekszárd Szekszárd belvárosának szívében a történelmi óváros sétáló utcájának 1800-as éve... Látnivalók a közelben 1 Garay János Gimnázium Szekszárdon a Szent István téren található a Garay Jánosról elnevezett gimnázium. A sze... 2 Illyés Gyula Megyei Könyvtár Az Illyés Gyula Megyei Könyvtár az 1000 m2-es épületével Tolna megye legnagyobb nyilváno...

Mikro hifi szekszárd - Arany Oldalak Aranyoldalak mikro hifi szekszárd 3 céget talál mikro hifi szekszárd kifejezéssel kapcsolatosan az Arany Oldalakban Samsung Szerviz Plaza Ekron Elektronikai Kft. Az EKRON Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 1992-ben alakult Szekszárdon. Elektronikával és ehhez kapcsolódó hálózatépítési rendszerek tervezésével, kivitelezésével és javítással illetve kiemelten a Samsung és Electrolux termékek kis és nagykereskedelmi értékesítésével és észervizelésével foglalkozunk. Ügyfélszolgálati irodánk a hét minden munkanapján biztosítja az ügyfelek számára a hibabejelentést, tájékoztatást a termékkel és a szervizeléssel kapcsolatban. Fő feladatunknak tekintjük, hogy cégünk még inkább környezettudatos és "zöldebb", valamint olyan méltó központja legyen a régiónak, amely megvalósítója a megújuló energiákon alapuló technológiák felhasználását. Legújabb tevékenységi körünk közé a napenergiát hasznosító napelem és napkollektor rendszerek tervezése, telepítése, valamint a korszerű LED-es világítástechnika és biztonsági kamerarendszerek népszerűsítése, szállodai rendszerek komplett kivitelezése, -antenna, -reach server, -smart signage, Mindig Tv ajánlásával.

MIKRO HI-FI Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság A Céginformáció adatbázisa szerint a(z) MIKRO HI-FI Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarországon bejegyzett korlátolt felelősségű társaság (Kft. ) Adószám 23310740217 Cégjegyzékszám 17 09 008563 Teljes név Rövidített név MIKRO HI-FI KFT Ország Magyarország Település Szekszárd Cím 7100 Szekszárd, Cinka utca 94. Fő tevékenység 4743. Audio-, videoberendezés kiskereskedelme Alapítás dátuma 2010. 12. 31 Jegyzett tőke 3 000 000 HUF Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma 2020. 31 Utolsó létszám adat dátuma 2022. 03.

Alkalmazd a legjobb mobiltelefon-javítók Szekszárd helyen 4. Mobile Corner Gsm mobiltelefon-javító 7100 Szekszárd Most online (Mutass többet) (Mutasson kevesebbet)

  1. Tulajdoni lap lekérés ügyfélkapu
  2. Aldi fagyasztott pogácsa szoky
  3. 2500 esztergom dózsa györgy tér
  4. Inverteres porbeles hegesztőgép
  5. Keresztanyának anyák napjára