Nyitott Világ Fejlesztő Iskola

Jutavit C Vitamin 1000 Mg — Jutavit C-Vitamin 1000Mg + D3-Vitamin+ Cink Tabletta 100X – Patika-Akcio.Hu

- 9% C-vitamin, Vitaminok A Juvita C-vitamin 1000 mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminos készítmény, mely nyújtott felszívódású, így fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. 1. 003 Ft 1. 097 Ft Készleten Termékleírás Pontrendszer Tájékoztató Jutavit C-vitamin 1000mg + D3+Cink tabletta A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A C-vitamin hatékony antioxidáns, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, így az egészség megőrzéséhez. Elősegíti a vas felszívódását. Fogyasztása ajánlott egyoldalú vitaminhiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, kimerültség és fáradtság esetén. 1 tabletta tartalmaz: C-vitamin – 1000 mg (a napi ajánlott bevitel 1250%-a felnőtteknek) D3-vitamin – 10 µg – 400 NE (a napi ajánlott bevitel 200%-a felnőtteknek) Cink – 15 mg (a napi ajánlott bevitel 150%-a felnőtteknek) Csipkebogyó kivonat – 25 mg Figyelmeztetés: kisgyermekek elől elzárva tárolandó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet Törzsvásárlói pontrendszer -10% kedvezménnyel!

Árgép

Kisgyermektől elzárva tartandó!

  • Borbás Marcsi szakácskönyve - Mákos guba (2019.12.15.) - YouTube
  • Jutavit c vitamin 1000 mg árgép
  • Húsvéti kifestők > KIFESTŐ tippek, hasznos információk ITT
  • Akciók - Pingvin Patika
  • Garam masala fűszerkeverék
  • JutaVit C vitamin - Vitaminok: filmtabletta, tabletta, por, cseppek, pezsgőtabletta, rágótabletta - ProVitamin webáruház

JutaVit C-Vitamin+D3 1000mg csipkebogyó kivonattal tabletta 45db mindössze 1270 Ft-ért az Egészségboltban!

jutavit c-vitamin 1000 mg d3 cink retard filmtabletta csipkebogyóval

Gyártó/Forgalmazó: JuvaPharma Kft. 1000 mg nyújtott kioldódású C-Vitamin étrend-kiegészítő készítmény D3-vitaminnal, cinkkel és csipkebogyó kivonattal, mely fokozatosan adagolja a szervezetünk számára a C-vitamint. Patikai ár: 2 369 Ft Internetes ár 1 547 Ft Egységár: 15. 47 Ft / db Megtakarítás: 822 Ft A C-vitamin, D3-vitamin és cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin továbbá hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrenszer normál működéséhez. Fokozza a vas felszívódását, továbbá hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához. A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/ hasznosulásához, a vér kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.

Jutavit termékek: Jutavit c-vitamin+d3 1000 mg tabletta 100db ára

Nettó tömeg: 158 g. Összetevők: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, hidroxipropil-metil-cellulóz), csipkebogyó kivonat, cink-oxid, fényező anyag (zsírsavak), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, talkum, szilícium-dioxid), színezékek (titán-dioxid, vasoxidok és vas-hidroxidok), módosított kukoricakeményítő, nedvesítőszer (polidextróz), kókuszolaj, cukor, antioxidánsok (nátium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol), közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, kolekalciferol. Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Jutavit C-vitamin 1000mg + D3+Cink tabletta A C-vitamin hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a vas felszívódásának elősegítéséhez. A D-vitamin segíthet az immunrendszer erősítésében. A csipkebogyó hozzájárulhat a betegségekkel szembeni ellenálló képesség növeléséhez. A Jutavit C-vitamin 1000mg + D3-vitamin filmtabletta nyújtott felszívódású, fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. C-vitamin Vízben oldódó, a legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Szervezetünk nem képes előállítására, táplálékunkkal együtt kell bevinni azt. A C-vitamin nélkülözhetetlen az inak és csontok fejlődésében, az egészséges bőr megőrzésében, a szabad gyökök semlegesítésében. A C-vitamin védelmi szerepével képes késleltetni a szervezetben zajló, sejtszintű oxidációs folyamatokat. Csökkenti a rák kockázatát. Elősegíti a sebgyógyulást, az izmok regenerálódását, a csontok forrását. Különösen érdemes odafigyelni a C-vitamin rendszeres bevitelére szív- és érrendszeri megbetegedések, rák, ízületi panaszok, májbetegségek, pajzsmirigybetegségek és tüdőbetegségek esetén.

JUTAVIT C-VITAMIN 1000 MG + D3-VITAMIN + CINK + CSIPKEBOGYÓ KIVONAT FILMTABLETTA - 100X - Kígyó Webpatika

Belföldi futárszolgálat valamint személyes átvétel Postaponton vagy csomagautomatában az utánvét kezelés díja a rendelés összegétől függetlenül 109 Ft. Paypal (technikai okok miatt szünetel) Webáruházunkban házhoz szállítás esetén lehetőség van a megrendelést online PayPal fizetési szolgáltaón keresztül kifizetni. SimplePay - online bankkártyás fizetés Házhoz szállítás vagy Postapont átvétel esetén válassza az OTP SimplePay online bankkártyás fizetését, és spóroljon, hiszen a bankkártyás fizetések esetében az utánvét díj nem kerül felszámításra. Elfogadott bankkártyák: Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron. Egészségpénztári kártya Egészségpénztári kártyával fizetni kizárólag gyógyszertári átvétel esetén van lehetőség. Az elfogadott kártyák gyógyszertáranként eltérhet, kérjük érdeklődjön közvetlenül a gyógyszertárnál. Érvényes: 2021. december 29-től Miért tőlünk? 350+ gyógyszertár Ingyenes kiszállítás 15. 000 Ft felett Vényköteles termékek foglalása Azonnali átvétel akár 200 gyógyszertárban

jutavit c vitamin 1000 mg árgép jutavit c vitamin 1000 mg 100db ár